Foursquare
Trip Advisor
Google+
Facebook
RSS
Instagram
Pinterest

 

Plànol i serveis

Què podeu visitar amb l'entrada?

El Park Güell consta de 2 àrees diferenciades: l'Eix Monumental, que requereix la compra d'una entrada, i la zona de lliure accés que està oberta a tots els visitants de manera gratuïta. La imatge difuminada delimita la zona de lliure accés, et deixem al descobert l'Eix Monumental.

Eix Monumental

Zona de lliure accés i gratuïta

Punts de control d'accés (entrada)

Taquilles

La part ressaltada al mapa és l'Eix Monumental. La resta del Park Güell és d’accés lliure i gratuït.

Heu d’arribar al punt de control d’accés a l’hora assignada per tal de no perdre el torn d’entrada. No es permetrà l’entrada fora de l’horari assignat a l’entrada.

Si arribeu al Park Güell abans de l’hora assignada, podeu iniciar la visita per la zona de lliure accés.

Un cop comprades les entrades, no es permetrà de canviar ni la data ni l’hora.

Les entrades per visitar l'Eix Monumental no inclouen l’entrada a la Casa Museu Gaudí.

 
Infografia Lavabos públics

Lavabos públics

El Park Güell disposa de diversos lavabos públics, uns situats a la carretera del Carmel, just a l'entrada del Park, i els altres davant l'accés del carrer d'Olot.

Infografia Cadira de rodes

Accessibilitat

Les persones amb mobilitat reduïda poden tenir dificultats per moure's pel Park Güell, degut a les seves característiques arquitectòniques, amb escales i camins irregulars. Disposem d’un recorregut específic adaptat a persones amb dificultats en la mobilitat.

El recinte disposa de dues cadires de rodes de préstec sota demanda prèvia. En cas de necessitar algun tipus de requeriment especial, contacteu amb el Servei d’Atenció al Visitant mitjançant el correu electrònic parkguell@bsmsa.cat

L'aparcament per a autocars turístics disposa de 3 places reservades per a persones amb diversitat funcional i vehicle acreditat.

Infografia Wi-fi

Wi-Fi

Un cop hagueu accedit a l'Eix Monumental, disposareu de connexió Wi-Fi amb accés gratuït vàlid unicament per a descàrregar l'APP oficial del Park.

Infografia Guarda

La Casa del Guarda

La Casa del Guarda, situada a l'accés del carrer d'Olot, és l'espai privat ideat i dissenyat per Gaudí com a habitatge per al porter del Park Güell.

L'exposició Gaudí i Barcelona, expressió d'un ideal urbà explica la Casa del Guarda, el Park Güell i la Barcelona del modernisme a partir de 3 eixos (la Casa, el Park i la Ciutat), que es corresponen amb les 3 plantes de l'edifici. Us recomanem que ho descobriu amb l'audiovisual que es projecta a dins. Per obtenir-ne més informació, visiteu la pàgina del MUHBA-Casa del Guarda.

Amb l'entrada de l'Eix Monumental del Park Güell es permet l'entrada gratuïta a la Casa del Guarda, però no s'hi garanteix l'accés per qüestions de capacitat.

Infografia plat i coberts

Restauració

A l'interior del Park hi ha un punt de restauració.

Infografia regal

Botiga Laie al Park Güell

Botiga i llibreria especialitzada en Gaudí, en el modernisme i en Barcelona. Està situada en un dels pavellons d'entrada al Park Güell, una de les obres més emblemàtiques d'Antoni Gaudí.

L'oferta de la botiga es basa en productes relacionats amb l'obra gaudiniana i Barcelona, com ara postals i pòsters, samarretes i complements tèxtils, bijuteria i joieria, decoració, reproduccions i articles infantils.
 
Horari:
Temporada baixa: de 9:00 h a 18:00 h

Temporada alta: de 9:00 h a 21:00 h

Temporada mitja: de 9:00 a 20:00 h

 
Més informació: www.laie.es

Fotografia interior Botiga Laie al Park Güell
Fotografia interior Botiga Laie al Park Güell
 
Infografia bus

Aparcament per a autocars

(C/ del Carmel, núm. 18)
25 places d'estacionament.
5 per a encotxament i desencotxament.
3 places reservades per a persones amb mobilitat reduïda.

El Park Güell disposa d'una zona d'aparcament exclusiva per a autocars turístics, per garantir la fluïdesa del trànsit i la comoditat dels visitants. Es recomana als grups turístics que realitzin la reserva prèvia de l'aparcament en el moment de la compra d'entrades online. En cas contrari, no es garanteix que disposin de plaça per poder-hi estacionar. La reserva de plaça dóna dret a estacionament durant hora i mitja i té un preu de 6 € (IVA inclòs).

En cas de no disposar de reserva, si l'aparcament té disponibilitat, es permetrà als autocars encotxar i desencotxar a les 5 places addicionals reservades a tal efecte. Un cop hagi baixat el passatge, l'autocar haurà de dirigir-se a la "Zona Blava d'Autocars" habilitada al número 76 del carrer de les Camèlies (veure el web de Zona Bus)

 
Foursquare
Trip Advisor
Google+
Facebook
RSS
Instagram
Pinterest
Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de
Creative Commons si no s'indica el contrari