Foursquare
Trip Advisor
Google+
Facebook
RSS
Instagram
Pinterest
 

Com arribar-hi

El Park Güell està situat al carrer d'Olot de Barcelona. Per arribar de la manera més còmoda i pràctica a l'Eix Monumental es recomanen tres accessos: el del carrer de Larrard (entrada principal), el de la carretera del Carmel, núm. 23, on també hi ha l'aparcament per a autocars turístics, i un tercer, el del passatge de Sant Josep de la Muntanya, al qual s'hi accedeix per escales mecàniques.

Formes d'accés al Park Güell

Infografia vagó metro

Metro, línia verda (L3), parades de Lesseps o Vallcarca

Itineraris recomanats a peu:

Des de la parada de Lesseps de la línia 3, es tarden 20 minuts caminant i es recomana l'accés pel passatge de Sant Josep de la Muntanya que està dotat d'escales mecàniques.

Des de la parada de Vallcarca de la línia 3, es tarden 20 minuts a peu. Cal agafar les escales mecàniques de la baixada de la Glòria i, després, accedir al Park pel passatge de Sant Josep de la Muntanya.

 

 

Bus urbà, línies H6, D40, 24 i V19

Itineraris recomanants a peu (línies H6 i D40) :

Des de la parada d'autobús urbà de la Travessera de Dalt (línies H6 I D40), es tarden 10 minuts caminant i es recomanen els accessos tant per Av. del Santuari de Sant Josep de la Muntanya, que disposa d'escales mecàniques, com pel carrer Larrard.

Itineraris recomantas a peu (línia 24):

Des de la parada d'autobús de la Plaça Catalunya, la línia 24 (Parlal.lel/El Carmel) passa pel Passeig de Gràcia i té parada a la Carretera del Carmel.

Itinerari recomanats a peu (línia V19):

La línia V19 “Barceloneta-Plaça Alfonso Comin” té parada a la Carretera del Carmel.

Infografia Bus Turístic

Bus Turístic i Barcelona City Tour

En el cas del Bus Turístic, cal agafar la ruta blava i baixar a la parada "Park Güell".

En el cas del Barcelona City Tour, la ruta s'anomena "Est" (color verd) i la parada també és "Park Güell".

En ambdós casos, la parada està situada a l'Avinguda de la Mare de Déu de Montserrat, es tarden 10 minuts caminant i es recomana l'accés per la Carretera del Carmel a través de l'Av. Pompeu Fabra.

Infografia taxis

Taxis

El Park Güell disposa d'un total de 13 places d'aparcament per a taxis, situades al Carrer Larrard i a la Carretera del Carmel.

Infografia autocar

Autocars per a grups

Els autocars tenen el seu accés per la carretera del Carmel, on hi ha un aparcament específic anomenat Zona Bus (amb reserva prèvia per a grups organitzats).

Infografia cadira de rodes

Accessibilitat

Les persones amb mobilitat reduïda poden tenir dificultats per moure's pel Park Güell, degut a les seves característiques arquitectòniques, amb escales i camins irregulars. Disposem d’un recorregut específic adaptat a persones amb dificultats en la mobilitat.

El recinte disposa de dues cadires de rodes de préstec sota demanda prèvia. En cas de necessitar algun tipus de requeriment especial, contacteu amb el Servei d’Atenció al Visitant mitjançant el correu electrònic parkguell@bsmsa.cat

L'aparcament per a autocars turístics disposa de 3 places reservades per a persones amb diversitat funcional i vehicle acreditat.

 
Què podeu visitar amb l'entrada?
Compra d'entrades individuals
Horaris i Preus
Les preguntes més freqüents
Contacteu-nos
 
Foursquare
Trip Advisor
Google+
Facebook
RSS
Instagram
Pinterest
Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de
Creative Commons si no s'indica el contrari