Foursquare
Trip Advisor
Google+
Facebook
RSS
Instagram
Pinterest
 

Grups organitzats i professionals

Compra anticipada online

La compra d'entrades es pot realitzar durant els tres mesos previs a la visita, escollint la data i la franja horària. Si es tracta d'un grup de més de 10 persones, cal registrar-se al sistema i reservar les entrades.

Reserva d'entrades
Registrar-s'hi
Confirmació o modificació de la reserva
Contacteu-nos
 

ATENCIÓ : Dilluns 4 DE FEBRER, aparcament autocars Ctra. del Carmel TANCAT per tasques de manteniment. Disculpeu les molèsties.

Què és un grup organitzat?

Un grup d'entre 10 i 70 persones que realitza una reserva conjunta i que té una única entrada per accedir al recinte del Park Güell.

On es poden adquirir les entrades?

S'ha d'accedir a la reserva d'entrades i seguir un procediment de reserva i compra. Per tal de poder efectuar una reserva per a més de 9 persones, caldrà donar-se d'alta al sistema.

Quin és el mecanisme per donar-se d'alta al sistema?

S'ha d'accedir a la secció "Registrar-s'hi" i introduir un NIF o un CIF vàlid. Un cop validades les dades, es rebrà un codi numèric per accedir a la zona restringida i poder iniciar la reserva. El procés de validació de dades pot trigar 24 hores els dies laborables i 48 els festius.

Reserva i compra d’entrades

Un cop fet el registre, es podrà accedir a la zona restringida per reservar les entrades necessàries.

Condicions específiques de la reserva per a grups:

Mostrar-les totes / Amagar-les totes

Amb quina antelació es podran reservar entrades?

Es podran reservar amb un màxim de 3 mesos d'antelació.

Quant s'ha de pagar per formalitzar la reserva?

Un 20 % del preu total de les entrades.

Quan es paga la resta?

El 80 % restant es pagarà 7 dies abans del dia de la visita.

I si el nombre d'entrades que es volen s'ha reduït?

La reserva es modificable amb un increment o decrement màxim del 20 % respecte del nombre sol·licitat a la primera reserva (no es realitzarà sobre modificacions posteriors a la primera reserva).

Fins quan es poden cancel·lar entrades?

Fins 48 hores abans del dia de la visita. Si la cancel·lació es realitza el dia de la visita o el dia abans no es retornarà cap import.

El mateix dia de la visita, es té dret a devolució?

No, el mateix dia de la visita no hi haurà cap reintegrament.

Com accedir al recinte del Park?

En cas de disposar del voucher (comprovant de la reserva), amb el nombre correcte de persones que formen part d'aquest grup, cal dirigir-se directament al punt de control d'accés situat a les escales de la Plaça de la Natura.

Quin és l'horari per accedir al Park amb una reserva?

Les reserves són per franja horària natural i es pot entrar al Park fins 30 minuts després de l'hora d'inici de la franja assignada (per exemple, si es té una reserva a les 9:00 h, es pot accedir al recinte fins les 9:30 h). No es permetrà l'accés un cop superada la franja horària i no es tindrà dret a la devolució de l'import de l'entrada.

Hi ha algun programa específic per a escoles?

Sí, es tracta del programa "Park Güell i les escoles", que ofereix als centres d'ensenyament dels països membres de la Unió Europea la possibilitat de visitar la Zona Monumental segons dues modalitats de visita escolar:
1) Visita amb servei d'acompanyament i reserva d'aparcament a un preu de 62 €/grup (IVA inclòs). 30 persones màxim per grup. S'haurà de complir amb les condicions que regulen el programa.
2) Visita gratuïta (accés lliure, no guiat i sense reserva d'autocar).
En ambdós casos, és necessari realitzar una reserva prèvia. Per aquest motiu, les escoles interessades han de contactar amb el Departament Comercial del Park Güell per correu electrònic a l'adreça parkguell@bsmsa.cat

Quins drets tenen els guies oficials?

El Park Güell és un bé cultural d'interès nacional, la qual cosa implica que, per exercir-hi la funció de guia, d'acord amb la Llei de turisme de Catalunya, cal estar en possessió de l'habilitació de guia de turisme atorgada per la Generalitat. L'article 65.1 de la Llei de turisme de Catalunya disposa que l'activitat de guia de turisme és de lliure prestació excepte a l'interior dels monuments declarats bé cultural d'interès nacional i dels museus inscrits al Registre de Museus de Catalunya. Si alguna persona no acreditada com a guia oficial és detectada exercint aquestes funcions, se li requerirà que ho deixi de fer.

Els guies oficials acreditats per la Generalitat de Catalunya que acompanyin els grups tenen entrada gratuïta sempre i quan acreditin la seva condició a les taquilles del Park. Es poden reservar fins a un màxim de 3 entrades gratuïtes per als guies dels grups.

Hi ha aparcament per a autocars turístics?

Els autocars dels grups que visiten la Zona Monumental poden reservar una plaça d'aparcament en el moment de la compra de l'entrada, que els dóna dret a hora i mitja d'estacionament a l'aparcament de la Zona Bus.

Si l'aparcament no està ple, qualsevol autocar pot fer-ne ús abonant 9 € (hora i mitja d'estacionament).

Si l'aparcament està ple, els autocars poden encotxar i desencotxar passatge. Se'ls recomana que després es dirigeixin a la Zona Blava per a autocars situada al número 76 del carrer de les Camèlies (consultar aquí el mapa de la Zona Bus).

 
Foursquare
Trip Advisor
Google+
Facebook
RSS
Instagram
Pinterest
Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de
Creative Commons si no s'indica el contrari