Foursquare
Trip Advisor
Google+
Facebook
RSS
Instagram
Pinterest
19/01/2018

Comencen les obres d’arranjament de l’accés al Park Güell per la Baixada de la Glòria

Dilluns 22 de gener comencen les obres d’arranjament d’una zona d’estada sobre la Baixada de la Glòria, finançades amb el retorn de la regulació turística de l’eix monumental del Park Güell.

Aquesta obra, amb una durada prevista d’aproximadament 4 mesos, afectarà l’accés d’entrada i sortida al Park Güell per la Baixada de la Glòria, que s’utilitza per accedir al parc des del metro de Vallcarca.

Per aquest motiu, recomanem a tots els visitants que durant aquest temps evitin arribar al Park Güell per aquest accés i que utilitzin la parada de Metro de la Línia 3 (Lesseps), des d’on es pot pujar caminant per les escales mecàniques de l’Avinguda de Sant Josep de la Muntanya (15-20 minuts).             

Creació d’una nova zona d’estada amb vistes cap al Putxet

Aquests treballs enjardinaran una important superfície situada per sobre de les escales d’accés al Park Güell des de la Baixada de la Glòria, actualment molt degradada, i tenen un cost d’aproximadament 450.000.€. A més, un cop finalitzades, consolidaran un nou mirador cap al Putxet.

El nou espai tindrà un mirador d’uns 320 m2, així com tot un seguit de petites esplanades més al nord, i es realitzarà mitjançant la construcció d’escales i camins que faran accessible aquest accés, tot respectant i recuperant les traces dels murs de pedra seca existents al lloc. Tant les escales com els camins es construeixen amb formigó pastat a l’obra, vibrat i raspallat. En aquells llocs on aflora la roca, aquesta es respecta com a paviment o talús.

Els murs de pedra seca es restauren i es refan fins arribar a les cotes definides en el projecte.

L’actuació es basa en els següents elements:

  • Neteja i adequació dels entorns.
  • Neteja i esporga de vegetació existent.
  • Accessibilitat i tractament de paviments.
  • Seguretat en els recorreguts.
  • Enllumenat al camí d’accés i al nou mirador.
  • Jardineria i tractament paisatgístic.
  • Protecció, mitjançant baranes, dels punts que han de restar inaccessibles per raons de seguretat o conservació de les restes.
  • Neteja selectiva de les restes.
  • Mobiliari urbà.
 
 
Foursquare
Trip Advisor
Google+
Facebook
RSS
Instagram
Pinterest
Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de
Creative Commons si no s'indica el contrari