Foursquare
Trip Advisor
Google+
Facebook
RSS
Instagram
Pinterest
13/07/2017

Comencen les obres de la Plaça de la Natura

A partir de dilluns 24 de juliol i de forma progressiva, la Plaça de la Natura estarà parcialment tancada degut a les obres de reparació de la impermeabilització, així com de renovació i manteniment del sistema de drenatge de les aigües pluvials. Aquestes obres tenen una durada estimada de 6 mesos i mig i afectaran parcialment l'accés dels visitants, ja que durant els primers mesos es repararà la part esquerra de la plaça mirant a muntanya i, un cop finalitzat aquesta actuació, es farà el mateix amb l’altra meitat de la plaça. 

Els accessos habituals dels visitants no quedaran afectats, malgrat que sempre hi haurà una part de la Plaça de la Natura que no serà visitable. El tancament es farà longitudinalment per tal que els visitants puguin seguir gaudint de les vistes sobre la ciutat i de l’observació en detall del banc ondulat. 

Des de la Unitat de B:SM-Park Güell s’han posat en marxa diferents protocols operatius per garantir una convivència fluïda entre les obres i l'alt nombre de visitants que rep diàriament l'eix monumental. L'accés de públic des de la part esquerra de la plaça (mirant a muntanya) a l'interior de la mateixa, seguirà sent operatiu, tot i que només servirà per baixar a la Sala Hipòstila. Des de l’inici de les obres i durant els propers 3 mesos, l'accés de l'escala situada a l’altre extrem de la Plaça – entrada preferent per a grups organitzats- seguirà obert sense patir cap afectació.

Les obres d'impermeabilització de la Plaça de la Natura comencen amb el procés de buidatge del sauló que actualment cobreix aquest espai. Per aquest motiu, i per garantir el menor impacte operatiu, la circulació de camions des de la Plaça de la Natura fins a l’accés de la Carretera del Carmel, es farà en horari de 7h a 10h del matí exclusivament. Durant aquest horari, els visitants i grups organitzats que vulguin accedir a la Plaça de la Natura pel Passeig de les Palmeres, seran redirigits cap als Jardins d’Àustria perquè puguin fer l’accés a l’eix monumental sense incidències. 

Durant el decurs de les obres, tots els visitants o grups turístics seran informats amb detall en el cas que puntualment s'hagi de tallar algun punt de circulació habitual, oferint alternatives per seguir gaudint d'una visita de qualitat. 

Aquestes actuacions de millora queden emmarcades en el Pla d’Obres en el Patrimoni Arquitectònic, Patrimoni Natural i entorns del Park Güell, a partir de l’encàrrec de la Comissió de Govern de l’Ajuntament de Barcelona. En concret, s’ha donat llum verda a set projectes, que formen part dels que gestiona B:SM per encàrrec de l’Ajuntament dins del marc de la regulació d’accés al recinte, i que s’impulsen conjuntament amb l’Àrea d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, els Districtes de Gràcia i Horta-Guinardó. En total, aquest paquet global disposa d’una aportació de 10,6 milions d’euros.

 
 
Foursquare
Trip Advisor
Google+
Facebook
RSS
Instagram
Pinterest
Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de
Creative Commons si no s'indica el contrari