Foursquare
Trip Advisor
Google+
Facebook
RSS
Instagram
Pinterest
29/10/2018

El “Forat del Vent” un dels accessos naturals al Park Güell quedarà temporalment tancat a partir del dia 29 d’Octubre per les obres de millora de l’entorn.

S’han dissenyat itineraris alternatius per saber com arribar al Park Güell y també s’ha col·locat senyalització en diferents punts pròxims. Escoles i veïns dels voltants ja han sigut informats d’aquestes actuacions de millora que s’allargaran fins al desembre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Es desenvoluparan actuacions sobre la superfície del paviment de sauló de la zona d’accés, on quan plou es produeixen embassaments d’aigua perquè actualment està erosionada i rebaixada. Per això, es recuperarà el nivell original del pendent del paviment per aconseguir una evacuació d’aigua adequada. I les escales de connexió entre el Forat del Vent i el barri del Coll es restauraran per adequar el ritme dels esglaons i fer-los més còmodes per als usuaris.

 

Aquestes actuacions de millora s’allargaran fins a desembre i queden emmarcades en el Pla d’Obres en el Patrimoni Arquitectònic, Patrimoni Natural i entorns del Park Güell, a partir de l’encàrrec de la Comissió de Govern de l’Ajuntament de Barcelona. En concret s’ha donat llum verda a deu projectes, que formen part dels que gestiona B:SM per encàrrec de l’Ajuntament dins del marc de la regulació d’accés al recinte, i que s’impulsen conjuntament amb l’Àrea d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat i els Districtes de Gràcia i Horta-Guinardó. En total, aquest paquet global disposa d’una aportació de 10,6 milions d’euros.

 

 

 

 
 
Foursquare
Trip Advisor
Google+
Facebook
RSS
Instagram
Pinterest
Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de
Creative Commons si no s'indica el contrari