Foursquare
Trip Advisor
Google+
Facebook
RSS
Instagram
Pinterest
20/05/2014

El Park Güell participa a la Nit dels Museus

El passat 17 de maig, el Park Güell va ser un dels centres oberts durant la nit amb motiu del Dia Internacional dels Museus, en què molts equipaments culturals de la ciutat van obrir les seves portes fins la una de la matinada.

El Park Güell va habilitar l'accés gratuït per la porta principal del carrer d'Olot a partir de les 21:30 h, i l'acte central va tenir lloc al pati de l'escola Baldiri i Reixac, en dues sessions de 35 minuts de durada: una a les 22:00 h i l'altra a les 23:00 h.

A part de poder visitar la Casa del Guarda, un dels pocs exemples d'habitatge modest que va projectar Gaudí, el Museu d'Història de Barcelona (MUHBA) i B:SM van organitzar un espectacle nocturn similar a les celebracions que es feien al Park Güell a principi del segle XX.

Amb el títol Alè. Música, dansa i literatura a la Barcelona dels anys 20, els assistents van poder gaudir de les peces de joventut per a piano de Manel Blancafort, interpretades per Blanca Soler i acompanyades per Marc Egea amb la viola de roda i el taragot. El cos de dansa de l'esbart del Centre Moral d'Arenys de Munt, dirigit per Carles Marpons, va il·lustrar les peces musicals, i l’actriu Gemma Sangerman va donar veu als literats que han escrit sobre aquest indret: Rusiñol, Rodoreda i Carner.

 
 
Foursquare
Trip Advisor
Google+
Facebook
RSS
Instagram
Pinterest
Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de
Creative Commons si no s'indica el contrari