Foursquare
Trip Advisor
Google+
Facebook
RSS
Instagram
Pinterest
07/01/2019

LES VOLTES DE LA PLAÇA DE LA NATURA A PUNT DE QUEDAR COBERTES UN ALTRE COP

Les obres de restauració del sistema de drenatge de les aigües pluvials i la impermeabilització del sostre de la Sala Hipòstila, que afecten a la Plaça de la Natura, entren  en la seva fase final.

La imminent cobertura de les voltes, donarà fi a l’oportunitat única de poder observar el funcionament del sistema d’aprofitament d’aigües pluvials, un projecte innovador que Gaudí va idear avançant-se al seu temps.

Un cop finalitzada la cobertura i col·locat el sauló a la superfície de la plaça, aquesta quedarà totalment oberta i es podrà tornar a gaudir plenament de les meravelloses vistes a la ciutat des del gran mirador delimitat per l’emblemàtic banc ondulat recobert de trencadís.

Aquestes actuacions de millora queden emmarcades en el Pla d’Obres en el Patrimoni Arquitectònic, Patrimoni Natural i entorns del Park Güell, a partir de l’encàrrec de la Comissió de Govern de l’Ajuntament de Barcelona. En concret s’ha donat llum verda a deu projectes, que formen part dels que gestiona B:SM per encàrrec de l’Ajuntament dins del marc de la regulació d’accés al recinte, i que s’impulsen conjuntament amb l’Àrea d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat i els Districtes de Gràcia i Horta-Guinardó. En total, aquest paquet global disposa d’una aportació de 10,6 milions d’euros.

 
 
Foursquare
Trip Advisor
Google+
Facebook
RSS
Instagram
Pinterest
Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de
Creative Commons si no s'indica el contrari