Foursquare
Trip Advisor
Google+
Facebook
RSS
Instagram
Pinterest
25/10/2018

Representants europeus visiten els Eco-jardiners del Park Güell

Els Ecojardiners de Barcelona rebran a vint tècnics d’educació d’arreu d’Europa per a explicar-los el model d’èxit de les Cases d’Oficis, concretament, del sector del medi ambient. La trobada tindrà lloc el 26 d’octubre al Park i els Ecojardiners mostraran com apliquen el procés d’aprenentatge en un marc pràctic i real.

El projecte Ecojardiners és una iniciativa impulsada des de Barcelona Activa enfocada a donar una formació especialitzada i integral a joves sense estudis especialitzats i amb dificultats per accedir al món laboral. Així, les persones que hi participen desenvolupen les seves activitats professionals en empreses públiques o privades dedicades a les instal·lacions de millora de jardins interiors, exteriors, zones verdes o floristeries.

Els Eco-jardiners del parc realitzen el manteniment de diversos espais naturals urbans: poden, sembren i planifiquen el reg i el control fitosanitari. En concret, al Park Güell estan treballant en la remodelació de la parcel·la número 15.

El personal tècnic d’educació vindrà d’Itàlia, Eslovènia i Noruega en el marc del programa VET-Erasmus, una oportunitat que brinda la UE a diferents organitzacions per que puguin enviar i rebre educadors i formadors professionals d’arreu d’Europa per internacionalitzar programes innovadors com les Cases d’Oficis Barris Sostenibles.

 
 
Foursquare
Trip Advisor
Google+
Facebook
RSS
Instagram
Pinterest
Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de
Creative Commons si no s'indica el contrari