Foursquare
Trip Advisor
Google+
Facebook
RSS
Instagram
Pinterest
15/02/2014

Programa educatiu "Park Güell i les escoles"

El Park Güell ha posat en marxa durant el curs 2013-2014 el programa "Park Güell i les escoles" amb la voluntat de garantir i fomentar la visita cultural a aquest espai emblemàtic.

En el marc d'aquest programa, les escoles de la Comunitat Europea disposen de dues modalitats d'entrada per visitar la Zona Monumental: 

- lliure i gratuïta (amb reserva prèvia); o

- visita guiada i reserva de plaça d'autocar per 62 €/grup. Aquestes visites les realitzen els serveis educatius del Museu d'Història de Barcelona i s'ofereixen en 4 idiomes (català, castellà, francès i anglès).

Les escoles de formació reglada (educació infantil, primària i secundària, batxillerat i cicles formatius de grau mitjà i superior) de la Unió Europea han de posar-se en contacte amb el Servei d'Atenció al Visitant del Park Güell mitjançant el correu electrònic parkguell@bsmsa.cat. Se'ls facilitarà un formulari que han d'omplir i retornar amb el segell del centre, amb la data i l'hora proposades. El Park Güell envia la confirmació de la reserva juntament amb les entrades corresponents per tal que puguin realitzar l'accés com a grup organitzat sense necessitat de passar per la taquilla.

Des del passat 25 d'octubre del 2013 i fins el 30 d'abril del 2014, un total de 61.007 alumnes (1.374 escoles) han visitat el Park Güell mitjançant aquest programa escolar.

 
 
Foursquare
Trip Advisor
Google+
Facebook
RSS
Instagram
Pinterest
Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de
Creative Commons si no s'indica el contrari