Foursquare
Trip Advisor
Google+
Facebook
RSS
Instagram
Pinterest
04/05/2016

Nou servei de visites guiades en català

Us emociona l’art? Us inspira la natura? Sou uns enamorats de Barcelona? El Park Güell posa en marxa un nou servei de visites guiades amb el què descobrireu de primera mà la història i la simbologia d’aquest espai cultural i natural, una de les obres més complertes d’Antoni Gaudí.

Acompanyats de guies professionals especialitzats, coneixereu la Barcelona de finals del segle XIX, així com els secrets de l’arquitectura gaudiniana i la seva harmonia perfecta amb la natura i la sostenibilitat. El recorregut té una durada aproximada de 60 minuts i passa pels punts d’interès més emblemàtics del Park Güell, amb l’objectiu de reviure la història i connectar amb els valors del modernisme, l’obra de Gaudí i el conjunt del Park com a referent d’urbanisme modernista.

Les visites guiades en català s'oferiran tots els caps de setmana i festius a partir del mes de juny, així com la sessió inaugural de dilluns 16 de maig a les 12,15h, aprofitant la festivitat local de la Segona Pasqua. Aquestes visites, dirigides als visitants locals, amplien l'oferta existent en d'altres idiomes que el Park Güell ofereix tots els dies de la setmana.

Els veïns dels 7 barris adjacents al Park Güell així com els membres del registre cultural Gaudir Més tenen l'entrada gratuïta a la Zona Monumental i només han d'abonar la visita guiada amb un cost de 7€ per persona. Els veïns o membres del Gaudir Més interessats en aquestes visites en català poden enviar un correu electrònic a visitesguiades@bsmsa.cat, on es confirmarà la reserva per ordre de recepció de sol·licituds. Les places són limitades fins a omplir els grups.

La resta de visitants que no disposin de targeta de veí o no estan inscrits al Gaudir Més, poden comprar les seves entrades mitjançant la pàgina web www.parkguell.cat, escollint l'opció "Zona Monumental + Visita guiada".

 
 
Foursquare
Trip Advisor
Google+
Facebook
RSS
Instagram
Pinterest
Els continguts d'aquest web estan subjectes a una
llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari