Foursquare
Trip Advisor
Google+
Facebook
RSS
Instagram
Pinterest

Mostrar-les totes / Amagar-les totes

Horaris

L'Eix Monumental del Park Güell està obert tots els dies de l'any en dues franges horàries:

· Tardor-hivern de 08:30 h a 18:00 h
· Primavera-estiu de 08:00 h a 21:30 h

Consulteu a l’apartat "Horaris i preus" el dia exacte de canvi de temporada segons el calendari anual.

Preus

Compra individual online    
Entrada general 8,50 € (IVA inclòs)                
Nens de 0 a 6 anys 0 €                        
Nens de 7 a 12 anys 6 € (IVA inclòs)                    
Majors de 65 anys i Targeta Rosa reduïda 6 € (IVA inclòs)                    
Targeta Rosa 0 €
Persona amb discapacitat + acompanyant 6 € (IVA inclòs)
Entrada MUHBA No disponible
Gaudir Més 0 €                    

Compra individual a taquilles o caixers automàtics (*)
Entrada general 8,50 € (IVA inclòs)                
Nens de 0 a 6 anys 0 €                        
Nens de 7 a 12 anys 6 € (IVA inclòs)                    
Majors de 65 anys i Targeta Rosa reduïda 6 € (IVA inclòs)                    
Targeta Rosa 0 €
Persona amb discapacitat + acompanyant 6 € (IVA inclòs)
Entrada MUHBA 6,70 € (IVA inclòs)
Gaudir Més 0 €

(*) En cas de comprar l'entrada a les taquilles o als caixers automàtics, ubicats al propi Park i a les estacions de metro de Lesseps i Vallcarca (L-3), la disponibilitat d'entrades estarà subjecta al nombre de visitants, fins arribar a un màxim de 400 persones cada mitja hora.

Com comprar l’entrada?

Podeu comprar l'entrada a través d'aquest web, tant si és una compra individual (fins a 9 persones) com de grup organitzat o professional. Recomanem comprar l'entrada amb antelació. Si la porteu impresa o teniu el codi QR al vostre smartphone o la vostra tauleta, us podeu dirigir al punt de control d'accés triat (veure mapa). Les entrades s'assignen per franja horària natural i es pot entrar a l'Eix Monumental fins 30 minuts després de l'hora d'inici assignada. Per exemple, si teniu una reserva a les 9:00 h, podeu accedir al recinte fins les 9:30 h. En cas d'haver de retirar l'entrada a la taquilla, us recomanem arribar al Park amb suficient antelació per tal de no perdre el torn de la visita.
Si voleu comprar l'entrada a les taquilles o els caixers automàtics del propi Park,  la disponibilitat d'entrades estarà subjecta al nombre de visitants.

Cal reservar les entrades?

Per tal de garantir-vos l'accés a l'Eix Monumental, us recomanem reservar les entrades i comprar-les anticipadament. Aquesta reserva es pot realitzar durant els tres mesos previs a la visita, escollint la data i la franja horària, amb un màxim de 9 entrades per persona per cada compra. Si es tracta d'un grup de més de 10 persones, cal registrar-se al sistema i reservar les entrades a l'apartat específic "Compra per a grups organitzats i professionals·”.

La visita a l'Eix Monumental és restringida?

Sí. L'accés a l'Eix Monumental del Park Güell es limita a 400 persones cada mitja hora. Per aquest motiu, us recomanem comprar l'entrada de forma anticipada a través d'aquest web: podreu accedir als espais més emblemàtics del Park en l'horari reservat.

He comprat la meva entrada amb antelació a través del web. He de passar per la taquilla?

No. Per evitar cues o esperes innecessàries podeu dirigir-vos directament al punt de control d'accés presentant la vostra entrada impresa o bé el codi QR mitjançant el vostre smartphone o la vostra tauleta.

He fet la compra de la meva entrada a través del web però no he rebut el comprovant. Què puc fer?

Comproveu la vostra carpeta de spam o correu brossa. Si no el trobeu allà, truqueu al Servei d'Atenció al Visitant al telèfon 934 091 830 o envieu-nos un correu a parkguell@bsmsa.cat

No he imprès el comprovant. Com puc accedir al Park Güell?

Si no heu imprès el comprovant (entrada), podeu dirigir-vos a les taquilles o als caixers automàtics del Park Güell. Allà us facilitaran les entrades, prèvia comprovació del vostre nom, els vostres cognoms i el vostre número de reserva (localitzador).

Quins espais de l'Eix Monumental del Park Güell es poden visitar amb la compra de l'entrada?

Amb la compra de l'entrada es poden visitar tots els espais del Park Güell i de l'Eix Monumental, la qual cosa inclou la Casa del Guarda, els Jardins d'Àustria, la Sala Hipòstila, el Pòrtic de la Bugadera i la Plaça de la Natura. L'únic espai de l'interior del Park que no es pot visitar amb l'entrada és la Casa Museu Gaudí, que és patrimoni de la Fundació Junta Constructora del Temple Expiatori de la Sagrada Família. Per comprar l'entrada específica de la Casa Museu Gaudí, feu clic aquí: www.casamuseugaudi.org

A l'entrada hi consta l'hora d'inici de la visita. De quant de temps disposo per entrar-hi?

Les reserves es mantenen durant la mitja hora posterior a l'hora reservada. L'Eix Monumental del Park Güell té un aforament limitat per raons de conservació de l'espai, per la qual cosa cal respectar l'hora assignada.

Si arribo al Park Güell sense reserva, podré entrar-hi?

Si no heu comprat una entrada anticipada, no us garantim que pugueu accedir a l'hora desitjada, especialment en èpoques d'alta afluència turística. No obstant això, si hi ha disponibilitat, podeu comprar l'entrada a les taquilles i als caixers automàtics ubicats a l'exterior del Park, així com als els caixers automàtics de les estacions de metro de Lesseps i Vallcarca (L3).

Quins són els espais d'accés gratuït al Park Güell?

Les entrades del Park Güell donen accés a l'Eix Monumental, la més vulnerable, massificada i fràgil. No obstant això, el Park disposa d'altres zones d'accés gratuït, tal com s'especifica en aquest mapa.

Per què es regula l'accés a l'Eix Monumental del Park Güell?

A partir de l'octubre del 2013, l'Ajuntament de Barcelona inicia un pla de regulació de l'Eix Monumental del Park Güell amb l'objectiu prioritari de preservar aquest espai emblemàtic de la nostra ciutat i mantenir-lo en el millor estat de conservació possible. El Park Güell i tot el seu entorn pateixen, des de fa anys, una alta massificació turística que comporta greus inconvenients als veïns del barri, a més d'una degradació constant d'aquest patrimoni arquitectònic, únic al món. És per evitar que aquesta situació empitjori que es regula l'entrada de visitants, especialment a l'Eix Monumental, que és la zona més fràgil i massificada.

Quin és l'espai que ocupa exactament l'Eix Monumental?

L'Eix Monumental ocupa un 7,9 % de la superfície total del Park. La regulació dels accessos permet conservar aquest espai emblemàtic, millorar la qualitat de vida dels veïns i, alhora, oferir una millor experiència als milers de visitants del Park que trobaran una oferta de més qualitat i un entorn més accessible. Els recursos que es generin d'aquesta gestió turística es destinaran a la millora del Park Güell i del seu entorn.
Veure plànol

Quins són els veïns que tenen dret a la targeta de lliure accés?

El nou pla de regulació té en compte les necessitats dels veïns dels barris adjacents al Park Güell (el Coll, Vallcarca-Penitents, la Salut, el Carmel i Can Baró) i els garanteix l'accés lliure i gratuït durant tots els dies de l'any per tal que puguin gaudir de l'espai. Per accedir-hi, cal disposar d'una targeta personal i intransferible, que podrà ser requerida pel personal d'accés.

Com puc saber si sóc veí d'un dels barris amb dret de pas del Park Güell?

Podeu consultar la secció “Veïns” d'aquest web o també trucar al telèfon 010 a partir del mes de setembre del 2013.

La comunitat educativa de les escoles del voltant té accés a la targeta de lliure accés?

Sí, la normativa d'accés a l'Eix Monumental del Park Güell, que comença a aplicar-se el mes d'octubre del 2013, garanteix el lliure accés a la comunitat educativa de les escoles Baldiri Reixac, Cor de Maria, Jesuïtes de Gràcia, Petit Virolai, Reina Elisenda i Turó del Cargol, tant per als alumnes, com per als seus familiars o acreditats pel pare, la mare o el representant legal.

Hi ha algun programa específic per a escoles?

Sí, es tracta del programa "Park Güell i les escoles", que ofereix als centres d'ensenyament dels països membres de la Unió Europea la possibilitat de visitar l'Eix Monumental segons dues modalitats de visita escolar, sempre que hi hagi aforament disponible:
1) Visita amb servei d'acompanyament i reserva d'aparcament a un preu de 62 €/grup (IVA inclòs). 30 persones màxim per grup. S'haurà de complir amb les condicions que regulen el programa.
2) Visita gratuïta (accés lliure, no guiat i sense reserva d'autocar).
En ambdós casos, és necessari realitzar una reserva prèvia. Per aquest motiu, les escoles interessades han de contactar amb el Departament Comercial del Park Güell per correu electrònic a l'adreça parkguell@bsmsa.cat

Què és el registre Gaudir Més?

Gaudir Més és una iniciativa de l'Ajuntament de Barcelona a través de la qual els seus membres reben informació sobre la ciutat, es poden beneficiar de descomptes i altres avantatges. Per ser membre d'aquest registre, cal que hi hagi un registre previ. Per obtenir-ne més informació, visiteu el web de Gaudir Més.

Com puc arribar al Park Güell?

El Park Güell està situat al carrer d'Olot de Barcelona. Per arribar de la manera més còmoda i pràctica a l'Eix Monumental es recomanen tres accessos: el del carrer de Larrard (entrada principal), el de la carretera del Carmel, núm. 9, on també hi ha l'aparcament per a autocars turístics, i un tercer, el del passatge de Sant Josep de la Muntanya, al qual s'hi accedeix per escales mecàniques. Mapa

Les persones amb mobilitat reduïda poden fer la visita completa a la Zona Monumental del Park Güell?

Les persones amb mobilitat reduïda poden tenir dificultats per moure's pel Park Güell, degut a les seves característiques arquitectòniques, amb escales i camins irregulars. Disposem d’un recorregut específic adaptat a persones amb dificultats en la mobilitat.

El recinte disposa de dues cadires de rodes de préstec sota demanda prèvia. En cas de necessitar algun tipus de requeriment especial, contacteu amb el Servei d’Atenció al Visitant mitjançant el correu electrònic parkguell@bsmsa.cat

L'aparcament per a autocars turístics disposa de 3 places reservades per a persones amb diversitat funcional i vehicle acreditat.

Vull fer una gravació, una filmació o una sessió fotogràfica a la Zona Monumental del Park Güell. Què he de fer?

Si la gravació es realitza dins l'espai restringit, conegut com a Eix Monumental, cal que contacteu amb el nostre Servei d'Atenció al Visitant mitjançant el correu electrònic comercialparkguell@bsmsa.cat o bé trucant al telèfon 934 091 830.

 
Normativa d'accés
Tràmits online
Informació al 010
Accediu al plànol
 
Foursquare
Trip Advisor
Google+
Facebook
RSS
Instagram
Pinterest
Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de
Creative Commons si no s'indica el contrari