Foursquare
Trip Advisor
Google+
Facebook
RSS
Instagram
Pinterest
 

Prepareu la visita

Plànol del Park Güell

Plànol i serveis

En aquest apartat podreu veure un plànol del Park i els serveis que us podeu trobar per preparar millor la visita. Amplieu-lo i hi veureu tots el detalls!

+ info

Infografia Calendari d'estiu, horari i preus

Horaris i preus

Els horaris d'accés a l'Eix Monumental varien en funció de la temporada. Consulteu també en aquest apartat les diferents modalitats de preus.

+ info

Grup de visites guiades

Visites guiades

El Park Güell us ofereix un servei de visites guiades en diferents idiomes per tal que conegueu de primera mà la història i la simbologia d'aquest espai, una de les obres més completes d'Antoni Gaudí.

+ info

Infografia de la família Normativa d'accés

Normativa d'accés

Us preguem que respecteu les normes d'accés per contribuir a la preservació d'aquest espai emblemàtic, que és patrimoni de la UNESCO.

+ info

Imatge de grup al Park Güell

Grups organitzats

Per tal de comprar entrades per a un grup de més de 9 persones, cal registrar-se la sistema i adquirir una entrada única per a tot el grup que donarà accés a l'Eix Monumental.

+ info

Detall de la salamandra del Park Güell

Rutes recomanades

Seguiu l'itinerari recomanat per visitar tots els punts d'interès senyalitzats dins l'Eix Monumental. Les rutes recomanades permeten visitar tots els punts independentment del punt d'entrada pel qual s'accedeixi al Park Güell.

+ info

 
 
Foursquare
Trip Advisor
Google+
Facebook
RSS
Instagram
Pinterest
Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de
Creative Commons si no s'indica el contrari