Foursquare
Trip Advisor
Google+
Facebook
RSS
Instagram
Pinterest

El Park Güell us ofereix un servei de visites guiades en diferents idiomes per tal que conegueu de primera mà la història i la simbologia d'aquest espai, una de les obres més completes d'Antoni Gaudí.

Acompanyats per un guia especialitzat, la visita guiada us permetrà endinsar-vos en la Barcelona de finals del segle XIX, conèixer els secrets de l'arquitectura gaudiniana i la seva harmonia perfecta amb la natura i la sostenibilitat. Durant la visita, es fa un recorregut d'una hora, aproximadament, pels punts d'interès més emblemàtics del Park Güell, en els quals reviureu la història i connectareu amb els valors del modernisme, l'obra de Gaudí i el conjunt del Park com a referent d'urbanisme modernista.

La tipologia de visites guiades és variada i s'adapta a la demanda del visitant. El Park Güell us ofereix dos tipus de serveis perquè pugueu triar l'opció que millor us convingui: visita guiada general o visita guiada privada.

 

——————————————————————————————

En compliment de la normativa vigent (article 65.1 de la Llei de Turisme de Catalunya), les visites guiades al Park Güell només les poden fer els guies de turisme habilitats per la Generalitat de Catalunya i els professors que acompanyin grups d'estudiants, sempre que no es tracti d’una activitat lucrativa addicional. 

——————————————————————————————

Visita guiada general

Grups màxim de 25 persones. La visita guiada té una durada aproximada de 50 minuts.

 

PREU:
7€ per persona + Entrada a l'Eix Monumental (imprescincible per a accedir a l'espai).

Preu únic a partir de 7 anys. Els infants de 0 a 6 anys no paguen el servei de guia, però necessiten l'entrada corresponent a l'Eix Monumental, ja que computen en l'aforament.

Idiomes: català, castellà, anglès i francès

Logo identificatiu punt de trobada

Punt de trobada: Carretera del Carmel 23, just passada la porta d'entrada al parc (vegeu coordenades GPS)

Accessibilitat: disposem d'un recorregut alternatiu sense escales ni barreres. Si ho necessita, tenim al seu abast un servei de cadira de rodes, que podrà reservar escrivint-nos a l'adreça de correu electrònic: visitesparkguell@bsmsa.cat

Visita guiada privada

Mínim 2 persones i màxim 5 persones*. La visita guiada té una durada aproximada de 50 minuts. Disponible fins a 48 hores abans del dia de la visita. Aquesta visita inclou:

-Entrada sense cues
-Descobreix detalls inèdits del Park Güell

PREU:
36€ per persona + Entrada a l'Eix Monumental (imprescindible per a accedir a l'espai). Preu únic a partir de 7 anys. Els infants de 0 a 6 anys no paguen el servei de guia, però necessiten l'entrada corresponent a l'Eix Monumental, ja que computen en l'aforament.

Logo identificatiu punt de trobada

Idiomes: català, castellà, anglès i francès.*

(*) Per consultar les condicions de visita per grups de més de 5 persones, o en altres idiomes, si us plau, envieu un correu electrònic a visitesparkguell@bsmsa.cat.

Punt de trobada: Avinguda del Santuari de Sant Josep de la Muntanya, just passada la porta d'entrada al parc (vegeu coordenades GPS)

 

Horaris visites guiades generals

Laborables

Castellà:  12:00h i 15:30h

Anglès: 10:00h i 14:30h 

Francès: 11:00h

Dissabtes, diumenges i festius

Català: 12:30h

Castellà: 11:30h i 15:30h

Anglès: 10:00h, 11:00h, 12:00h i 14:30h

Francès: 10:30h

Accedeix per comprar la teva entrada

Aquests horaris estan subjectes a canvi. Si us plau, consulteu en el procès de compra l'horari definitiu del dia escollit.

Horaris visites guiades privades

Laborables

9:00h, 13:30h i 16:30h

Caps de setmana i festius

13:00h, 13:30h i 16:30h

Accedeix per comprar la teva entrada

Aquests horaris estan subjectes a canvi. Si us plau, consulteu en el procès de compra l'horari definitiu del dia escollit.

 
 
 
Foursquare
Trip Advisor
Google+
Facebook
RSS
Instagram
Pinterest
Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de
Creative Commons si no s'indica el contrari